Stichting Manna richt expertisebureau Helse Liefde op

Vanaf 1 januari 2018 verandert stichting Helse Liefde in het expertisebureau Helse Liefde.

Reden voor de verandering is dat vanaf 2010 deze stichting aan de vastgestelde doelen op basis van provinciale subsidievoorwaarden en afspraken volledig heeft voldaan.

Gezien het feit dat er nog veel werk verricht moet worden op het gebied van mensenhandel, in het bijzonder loverboyproblemen en de opgebouwde expertise niet verloren mag gaan, is onder auspiciën van stichting Manna het expertisebureau Helse Liefde opgericht. Hiermee is voldoende kwalitatieve borging voor het expertisebureau geboden en kan alle expertise worden behouden.

Alle werkzaamheden, trainingen, kennisbank, hulpverlening aan sociale systemen, slachtoffers en professionals alsook advisering en netwerkondersteuning worden door het expertisebureau overgenomen en uitgebreid met een gelijkwaardig aanbod voor huiselijk geweld en eergerelateerd geweld.

Uit jarenlange ervaring is gebleken dat bij afhankelijkheidsproblemen naast loverboyproblemen ook huiselijk geweld en eergerelateerd geweld regelmatig aan de orde kunnen zijn. Door de overgang kan een verbeterd en verbreed zorg- en hulpverleningspakket worden aangeboden en de voormalige hoge kwaliteit behouden blijven.

De internationale contacten worden eveneens door het expertisebureau overgenomen en uitgebreid.

In 2018 zal het expertisebureau worden uitgebreid met een aantal ervaren hulpverleners die op het gebied van loverboyproblemen, huiselijk geweld en eergerelateerd geweld heel deskundig zijn. Ook zullen ervaringsdeskundigen met verschillende achtergrond aan het expertisebureau worden toegevoegd.

Het expertisebureau zal zich voornamelijk richten op samenwerking tussen organisaties, kennisverbreding en preventie en hulpverlening.

Adres, telefoonnummers en website

Het adres en de telefoonnummers van stichting Helse Liefde zijn voor het expertisebureau Helse Liefde gelijk gebleven.

De nieuwe website kunt u vinden via www.helseliefde.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op via 046-4741622 of info@helseliefde.nl

But not just any good diet

Exercsie is also just as important

• Proin libero tellus, ultrices eu vehicula sed
  • Luctus vitae nulla. Quisque efficitur lobortis orci amet vehicula.
  • Sed tincidunt tincidunt velit, vel scelerisque nibh tincidunt ut.
  • Suspendisse mi lorem, placerat in arcu ut, placerat aliquet felis.
  • Praesent bibendum felis nec turpis fringilla suscipit.

Studies show that consistency is all important

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that produces no resultant pleasure