Angst

Angst kan je leven beheersen, waardoor je levensvreugde wordt ontnomen.

Veel mensen leven met bepaalde angsten. Soms is dat voor het dagelijks functioneren geen bezwaar maar heel vaak blijken deze angsten het functioneren te beperken. Er worden allerlei technieken gebruikt om dit te verminderen zonder dat veel positief resultaat kan worden behaald. Angst wordt door de steeds indringender zoektocht voor herstel het uiteindelijke middelpunt van het persoonlijk leven.

Stichting Manna heeft meerdere pastorale werkers en counsellors die angstproblemen kunnen begeleiden.

Door middel van cognitieve counselling, praktische trainingen, gestructureerde begeleiding en ademhalingstechnieken kan er veel verbetering in angstproblemen worden gebracht.