Gezinsproblematiek

Wij werken op een multidisciplinaire integrale wijze, waardoor we de diverse problemen tegelijkertijd aanpakken.

Heel veel gezinnen hebben problemen met structuur, opvoeding of budgettering van hun financiële mogelijkheden. Door deze problemen ontstaat een negatieve spiraal waardoor vaak de indruk bestaat dat er geen uitweg meer kan worden gevonden.

Echtscheiding, gebroken gezinnen, huiselijk geweld of de dreiging van verslavingsproblemen treden dan steeds meer op de voorgrond.

Stichting Manna biedt via interventie in het gezin ondersteuning en begeleiding volgens een multidisciplinaire aanpak. Dat betekent concreet dat meerdere problemen gelijktijdig kunnen worden aangepakt en de gezinsbegeleider/ster het geheel coördineert.

Bij gebrek aan middelen of mogelijkheden heeft stichting Manna een breed netwerk voor gerichte ondersteunende hulpverlening.

Onze gezinsbegeleiders/sters zijn professioneel opgeleide mensen, die jarenlang ervaring hebben met het begeleiden van gezinnen tijdens probleemsituaties.