Veel ouderen voelen zich eenzaam, zoeken hulp of ondersteuning maar kunnen dit door bepaalde beperkingen zelf niet goed regelen. Daarbij spelen vaak ook persoonlijke problemen een grote rol waardoor het functioneren wordt belemmerd.

Stichting Manna verleent ondersteuning en begeleiding aan ouderen met het doel grip op hun leven te houden, de zelfredzaamheid te vergroten en nieuwe mogelijkheden aan te grijpen.  Daarbij kan ook ondersteuning worden geboden bij het verhelpen van financiële problemen of het begeleiden bij administratieve formaliteiten.

Meerdere medewerkers van onze stichting hebben een ruime ervaring met het begeleiden van ouderen. Indien u meer informatie hierover wenst of in overleg wilt gaan over bepaalde hulpverlening, kunt u contact opnemen met onze stichting.

Wij ondersteunen en werken ook samen met  andere organisaties tijdens de begeleiding van ouderen.