Identiteitsproblemen

Als u worstelt met onzekerheid, negativiteit en een laag zelfbeeld, willen wij u graag helpen.

In een samenleving waar veel van de individuele mens wordt verlangd, treden steeds meer problemen op in de zoektocht naar de eigen identiteit. Veel mensen komen dan ook op de meest verschillende manieren in de problemen met zichzelf en hun omgeving.

Naast deze zoektocht blijken daarbij problemen in de persoonlijkheid of traumatische ervaringen extra obstakels te zijn om de eigen identiteit en goed functioneren te ontdekken.

Stichting Manna heeft een groot aantal zeer ervaren professionele medewerkers die mensen kunnen ondersteunen in de zoektocht naar zichzelf en een beter functioneren in de leefomgeving.

[contact-form-7 404 "Not Found"]