Project omschrijving

Overspel en hulpverlening

Overspel, vreemdgaan, ontrouw. Het zijn veel voorkomende begrippen die voorkomen bij ernstige relatieproblemen. Ondanks forse problemen blijkt een meerderheid van betrokkenen toch verder te willen gaan met hun relatie.

Deze 5-daagse cursus ´Overspel en hulpverlening´ biedt hulpverleners uitgebreid inzicht in de oorzaken, processen, gevolgen van overspel en de (on)mogelijkheden van hulpverlening in relaties of individueel.

Doelgroep
Psychologen, registercounsellors, hulpverleners betrokken bij relatie- en gezinsbegeleiding, maatschappelijk werkers, social werkers, pastoraal werkers en overige geïnteresseerde hulpverleners.

Inhoud cursus

Ethiek hulpverlenen
Praktijkoefeningen
Vereist opleidingsniveau

Minimaal Hbo- denk en leerniveau met voorkeur ervaring met het begeleiden van relaties en gezinssystemen.

Planning

Nog niet ingepland voor 2019.Indien u interesse hebt schrijf u dan toch in. Dan kunnen wij de training makkelijker inplannen, u krijgt dan zo snel mogelijk de data door.

De tijdstippen van de cursusdagen zijn van 10.00 – 17.00 uur. Noodzakelijke afwijkingen van data en tijdstippen worden ruim van tevoren medegedeeld.

Literatuur
Alle noodzakelijke materialen worden u tijdens de eerste dag van de cursus uitgereikt.

Docent
Theo Hendrickx, coördinator stichting Manna, expertisebureau Helse liefde, voorzitter ABvC. Werkzaam naast bestuurlijke werkzaamheden als relatiecounsellor, seksuoloog

Locatie
De cursus vindt in het gemeenschapshuis ´De Koel´, Past. Geelenplein 6, 6231 BP Meerssen.

De cursus kan ook in-company worden aangeboden. Voor de onkosten en overige zaken kan een offerte worden aangevraagd.

Aantal deelnemers
Er kunnen minimaal 8 en maximaal 20deelnemers aan de bij- en nascholing deelnemen. Deelname vindt plaats op basis van datum van ontvangst.

€ 550,-. Inbegrepen zijn de reader, materialen, lunch, koffie en thee.

Accreditatie
Er zijn voor bij-en nascholing 30 PE punten door de Algemene beroepsvereniging voor Counselling afgegeven.

In-company
De mogelijkheid bestaat om deze training in-company aan te bieden. De cursus wordt dan specifiek op uw organisatie afgestemd. Als u belangstelling heeft voor een in-company training worden uw wensen in een voorgesprek vrijblijvend besproken.

U ontvangt na vaststelling van het programma een offerte waarin de scholingsvraag, financiële kaders en het raamwerk van de training zijn opgenomen. Na bevestiging zal de training volgens afspraak worden uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting Manna via onze website of telefoonnummer 046-4741622.Daarbij kunt u uw wensen ook in een persoonlijk gesprek kenbaar maken. Gelieve voor een persoonlijke afspraak met de administratie van stichting Manna contact op te nemen.

Bijzonderheden
De cursus heeft geen doorgang als er minder als 8 deelnemers hebben ingeschreven. U krijgt uiterlijk 3 weken voor aanvang van de cursus schriftelijk bericht over de annulering. Er kunnen geen kosten voor de annulering worden berekend.
Voor de 5´cursusdag zal er gebruik worden gemaakt van een rollenspeler.
Indien u bijzondere wensen heeft betreffende de deelname of lunch gelieve dit op te geven via administratie@stichtingmanna.nl.

Correspondentiegegevens
Stichting Manna
Emmaplein 50
6161 SB Geleen

CURSUSGEGEVENS

Cursusdata: nog geen nieuwe datum bekend.Indien u interesse hebt, schrijf u dan toch in, dan is het voor ons gemakkelijker om de training in te plannen.U krijgt dan zo snel mogelijk de data door.

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 550.00 inbegrepen zijn de reader, materialen, lunch, koffie en thee.

Aantal PE: 30

Locatie: gemeenschapshuis ´De Koel´, Past. Geelenplein 6, 6231 BP Meerssen

Inschrijven? Klik hier

Schrijf je in voor deze cursus

Schrijf u hieronder in voor deze cursus. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via administratie@stichtingmanna.nl of bel 046 474 16 22.

VEGETARISCHJANEE

JA, IK GA AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN