Project omschrijving

Synthese, samenwerking politie en hulpverlening

Deze inhoud is gebaseerd op het leren verbeteren van de aanpak van casuïstiek die door de hulpverlening wordt begeleid en een politioneel onderzoek vereist. De inhoud richt zich op de problemen tijdens de samenwerking of overdracht tussen politie en hulpverlening. Er wordt aandacht besteed aan bewijsvoering, gespreksvoering, factoren van beïnvloeding van casuïstiek, criteria rapportage, geheimhouding, conflict van plichten. De inhoud van de onderwerpen wordt op basis van casuïstiek en workshops vorm gegeven.

Accreditatie

De training is bij het ABvC geaccrediteerd onder ; accred/2018/012 met 7 PE punten

Accredatie SKJ201495: 8 punten

CURSUSGEGEVENS

Cursusdata: Binnenkort beschikbaar

Tijden: volgt

Kosten: € 110.00 inclusief lunch en cursusmateriaal

Locatie: Gemeenschapshuis “De Koel”, Pastoor Geelenplein 6, 6231 BP Meersen (Rothem)

Inschrijven? Klik hier

Schrijf je in voor deze cursus

Schrijf u hieronder in voor deze cursus. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via administratie@stichtingmanna.nl of bel 046 474 16 22.

VEGETARISCHJANEE

JA, IK GA AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN